cercador

ENQUESTA

Els Diables Banyuts celebren el 20è aniversari. Quantes entitats locals coneixes?

  • Inici
  • Ruta Literària Sant Jordi 2017

Ruta Literària Sant Jordi 2017

Tast de literatura i degustació de ratafia, dilluns 24 d’abril

13/04/2017. Dins els actes de celebració de Sant Jordi, enguany, Amics de Vallirana i el Consorci per a la Normalització Lingüística, presenten una novetat: la Ruta Literària. Es tracta d’un recorregut a peu per diferents punts del municipi amb lectura de textos literaris relacionats amb el lloc i amb una breu explicació de la relació entre l’indret i el paràgraf i/o el seu autor. Les lectures les faran actrius i actors del Grup de Teatre del Casino Valliranenc.

La ruta es farà dilluns 24 d’abril, l’endemà de Sant Jordi, a partir de les 19.45 h i inclou també una degustació de ratafia. En concret es llegiran 9 textos en diferents punts, com són l’Oficina de Turisme, la font d’Armena, la Barquera, el campanar de l’Església, el Patronat Parroquial, la rambla de la Sobirania, entre d’altres, fins arribar a la Masia Molí de Can Batlle, on s’hi afegiran als altres actes culturals que se celebraran també amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Els textos que es llegiran corresponen a Josep Llurba, Raúl Montilla, Jacint Bogunyà, Josep M. López-Picó, Àngel Vallverdú, Maria de la Pau Janer, Francina Vidal, Francesc Ollé i Jordi Boladeras. Les obres d’on s’han seleccionat els textos estan disponibles a l’Associació Amics de Vallirana, i a la Biblioteca Josep M. López-Picó, que també col·labora amb la Ruta Literària.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem