cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • S’aprova la modificació de l’ordenança fiscal de l’IBI en el Ple extraordinari

S’aprova la modificació de l’ordenança fiscal de l’IBI en el Ple extraordinari

Es van debatre dues mocions sobre els empresonaments dels consellers, i de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. També va prendre possessió del càrrec el nou regidor d’ERC

09/11/2017. Ahir dimecres es va celebrar sessió extraordinària i urgent provocada per la necessitat de passar per Ple, sense més demora, la proposta de modificació de l’ordenança fiscal número 1 reguladora de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per complir amb els terminis legals per a la seva entrada en vigor. Un punt que es va aprovar amb els vots favorables de regidors i regidores del PSC, ERC i CiU.

El Ple també va servir perquè prengués possessió del seu càrrec de regidor d’ERC, Jordi Maresma, en substitució de Montse Zapata. Tanmateix, en la sessió es van presentar dues mocions relacionades amb l’empresonament de consellers de la Generalitat i de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. De les dues es va aprovar la presentada pel PSC, mentre que la presentada per ERC, CiU, Sí es Pot-Sí se Puede Vallirana (SPV) i Junts per Vallirana (JxV) no es va aprovar.

Detallem a continuació els resultats de les votacions dels diferents punts de l’ordre del dia:

1. Ratificació de la urgència. Es va aprovar amb els vots favorables del PSC, C’s i SPV; l’abstenció d’ERC i CiU, i el vot en contra de JxV.
2. Presa de possessió de Jordi Maresma com a regidor d’ERC. No es vota.
3. Aprovació provisional de la modificació de l’ordenança fiscal núm.1 reguladora de l’Impost sobre Béns Immobles. Es va aprovar amb els vots favorables de PSC, ERC i CiU, i l’abstenció de la resta de regidors (SPV, C’s i JxV).
4. Aprovació inicial de la modificació de crèdit 12/2017. Aprovada amb els vots favorables de PSC, ERC i C’s, i l’abstenció de CiU, SPV i JxV.
5. Moció d’ERC, CiU, SPV i JxV per la llibertat dels presos polítics. No es va aprovar. Hi van votar en contra PSC i C’s, mentre que els regidors i regidores dels grups que van presentar la moció hi van votar a favor.
6. Moció del PSC en relació a l’empresonament dels consellers de la Generalitat. Es va aprovar amb els vots favorables del PSC, l’abstenció de CiU i SPV, i els vots contraris d’ERC, C’s i JxV.

En els propers dies podreu veure el Ple a Vallirana TV.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem