cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Seguiment municipal de les obres de la variant

Seguiment municipal de les obres de la variant

Pendents de confirmació de terminis i del Pressupost General de l’Estat

30/01/2017. L’Ajuntament de Vallirana segueix amatent a l’evolució de les obres de la variant i ha contactat per escrit amb responsables del Ministerio de Fomento per saber la situació actual de les feines i la previsió de finalització de les obres. En properes dates també es contactarà amb les empreses constructores per sol·licitar més informació sobre l’estat i evolució de la construcció i finalització de la variant.

En les cartes adreçades al Ministerio de Foment, també se sol·licita que es contempli en els propers Pressupostos Generals de l’Estat (PPGG) la dotació necessària per a l’acompliment i la finalització de les obres. En aquesta línia, l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, va instar, en el Ple de dijous 26, a tots els regidors i regidores del consistori que transmetin als seus representants al Congrés de Diputats la importància de vetllar per la inclusió de la dotació pressupostària per a la variant.

Des d’Alcaldia es van enviar cartes el passat desembre al nou ministre de Foment, Iñigo de la Serna, al secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Julio Gómez-Pomar Rodríguez, i al secretari General d’Infraestructures, Manuel Niño, per recordar-los el compromís de l’anterior titular del Ministeri de Foment, Ana Pastor, de finalització de les obres a finals del 2017 i també perquè en els Pressupostos Generals del 2017 s’inclogui la partida necessària per complir amb aquest termini d’execució de les obres. També es va sol·licitar una reunió i/o visita a les obres per parlar de la situació actual de la variant.

Julio Gómez-Pomar i Manuel Niño van confirmar per carta a l’alcaldessa de Vallirana que les obres segueixen un ritme de l’execució elevat i que el compromís del Govern és mantenir aquest ritme per tenir la variant en funcionament al més aviat possible. El secretari d’Estat es va comprometre, en la seva resposta per carta, a fer una visita a les obres.

En la mateixa línia de les cartes citades, es va adreçar també una carta a la nova ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, recordant-li també les seves visites a Vallirana, on va defensar i garantir l’acompliment per part del Govern Central del compromís d’acabar la variant. Des de l’Alcaldia també es va enviar una carta al nou delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, a qui se’l convidava a fer una visita a Vallirana per conèixer la situació de la variant sobre el terreny i alhora se li demanava el compromís per tirar endavant en els terminis acordats l’execució de les obres de la variant.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem