cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • S’elabora el programa formatiu del projecte Cooperatives a Vallirana

S’elabora el programa formatiu del projecte Cooperatives a Vallirana

Logotip del projecteLogotip del projecteampliar imatge [+]

Reunió programa formatiuReunió programa formatiuampliar imatge [+]

Reunió programa formatiuReunió programa formatiuampliar imatge [+]

Es presentarà el 18 de juliol, amb la presència de la Federació de Cooperatives de Catalunya i la Direcció General de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya.

9/07/2013.L’equip docent del projecte “Cooperatives a Vallirana. Entra al cercle de l’autoocupació: Fes Cooperativa!” s’ha reunit aquesta setmana per coordinar la fase de formació del projecte i definir el calendari lectiu, la programació formativa i els recursos pedagògics del curs que es realitzarà durant el mesos de setembre i octubre de 2013.

Es tracta d’un projecte que se centra en la creació de cooperatives al municipi com a foment a l’autoocupació de persones en situació d’atur i, després de la fase d’Informació i Sensibilització amb les diferents sessions informatives que s’han realitzat, ara s’arriba a la fase de formació, que ha de permetre dotar les persones participants dels coneixements i aptituds suficients per crear les cooperatives.

La informació referida a la formació en Cooperatives es donarà a conèixer el dia 18 de juliol, a partir de les 10.30 h, a la sala de Plens de l’Ajuntament i es comptarà amb la presència de la Federació de Cooperatives de Catalunya i la Direcció General de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, així com d’experts en la matèria, que donaran a conèixer els mòduls formatius que s’impartiran.

Posteriorment, començaran les inscripcions de les persones interessades en l’acció formativa.
Aquest projecte de creació de cooperatives compta amb la col•laboració de la cooperativa local EINES, FEDERACIÓ DE COOPERATIVES DE TREBALL DE CATALUNYA, DIPUTACIÓ DE BARCELONA i GENERALITAT DE CATALUNYA

Més informació: a la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament o a la web municipal.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem