cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Seleccionades les propostes per a la votació dels Pressupostos Participatius

Seleccionades les propostes per a la votació dels Pressupostos Participatius

Reunió de la Comissió dels Pressupostos ParticipatiusReunió de la Comissió dels Pressupostos Participatiusampliar imatge [+]

Divendres 15 es farà la presentació a la Masia Molí de Can Batlle

12/06/2018. Ahir la Comissió dels Pressupostos Participatius va tancar, després de dues reunions, la llista de les propostes presentades als Pressupostos Participatius que passaran a votació de la ciutadania. Aquesta selecció final s’ha fet després de valorar els informes tècnics de cadascuna de les propostes. Al final, les 47 propostes presentades passen inicialment a la votació 18.

Divendres es farà, a les 18 h a la Masia Molí de Can Batlle, la presentació definitiva dels projectes que es podran votar en un acte obert a tothom. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa Eva Martínez, la regidora de Participació Ciutadana, Elisabeth Romero, altres regidors i regidores del Consistori i membres de la Comissió dels Pressupostos Participatius.

Els ciutadans i ciutadanes que han fet propostes rebran per correu electrònic la confirmació de l’elecció o no de la seva proposta per a les votacions. La majoria de les propostes excloses ha estat per superar l’import màxim de 75.000 € o per no complir amb algun dels punts de les bases.

A partir del 16 de juny es podrà votar un màxim de 3 propostes i caldrà fer-ho a la plataforma digital https://www.civiciti.com/es/vallirana. Les persones que vulguin ho podran fer en diferents punts habilitats per l’Ajuntament a les seves dependències on, si cal, rebran l’assessorament per poder votar. Per votar cal estar empadronat a Vallirana i aportar el DNI.

Les votacions es tancaran el 9 de juliol i posteriorment es donarà a conèixer la o les propostes guanyadores. Donat que es destinen 75.000 € als pressupostos participatius es pot escollir més d’un projecte. Una vegada escollit el primer, es valorarà l’import que resta fins als 75.000 i es triarà la següent proposta més votada que no superi aquesta diferència. Així fins a esgotar els 75.000 €. En cas que quedi alguna quantitat sense adjudicar es destinaria a Serveis Socials municipals.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem