cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • S’inicia la fase de proves als túnels de la variant

S’inicia la fase de proves als túnels de la variant

Si els resultats són positius, es podria obrir la variant a finals de setembre o principi d’octubre

31/07/2019. Ahir, dijous 30, es va celebrar reunió de la Comissió de Treball per a la Variant on es va informar amb detall de la reunió mantinguda el dijous 25 per part dels representants municipals amb el cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya i responsable de les obres de la Variant, Lluís Bonet. En aquesta reunió es va informar dels problemes que hi ha hagut amb Endesa per la connexió d’unes línies de mitja tensió, una a cada sortida dels túnels. La de la zona del Xipreret ja està operativa, mentre s’està a l’espera de la connexió amb la línia de la zona de la Vall d’Arús. Les proves definitives als túnels s’han de fer amb aquestes línies.

Està previst que aquestes proves es facin durant el mes d’agost i a principi de setembre se’n pugui fer una valoració. Si els resultats de les proves són positius, es preveu que la variant podria entrar en funcionament a finals de setembre o principi d’octubre. La data queda supeditada als resultats de les proves.

Les proves afecten la seguretat, la il·luminació, la ventilació (amb un complet sistema de turbines i ventiladors), i els sistemes de control i alarmes. Cal tenir en compte que els túnels de la variant són dels més preparats de la xarxa de carreteres de l’Estat i que permetran la circulació de transport de productes perillosos pel seu interior.

La Comissió també va tractar sobre una festa d’inauguració de la variant així com amb la necessitat de mantenir-se activa davant la reclamació que cal fer ara de la 3a fase de la variant. Una fase que actualment no té pressupost previst ni projecte redactat, si bé la proposta inicial es coneix que aniria del final de la fase 2 fins a la rotonda del polígon industrial en forma d’autovia, i a continuació, en forma de 2 carrils de pujada i un de baixada fins a l’entrada a Can Julià.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem