cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • S’inicia la quarta edició del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”

S’inicia la quarta edició del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”

Enguany hi participa per primera vegada l’escola Verge del Roser

9/11/2017. La Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallirana, ha iniciat la quarta edició del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” amb els alumnes de cinquè de l’escola Pompeu Fabra i, enguany, per primera vegada també amb els alumnes de l’escola Verge del Roser.

La presentació del projecte va tenir lloc dilluns i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, la regidora d’Ensenyament, Isabel Villafaina, la regidora de Promoció Econòmica, Núria Ruiz, els alumnes i professors implicats d’ambdues escoles i els tècnics municipals que donaran suport als joves emprenedors.

Un any més, el projecte pretén impulsar la cultura emprenedora a través de la creació de cooperatives escolars organitzades i gestionades per alumnes. És per això que, durant el curs, els alumnes aprendran a posar en marxa un projecte d’emprenedoria i produiran productes que després vendran a la fira de Sant Jordi.

En diverses fases d’aquests processos comptaran amb la col·laboració de tècnics municipals. És per això que els actes de presentació de dilluns també van servir per a conèixer tant els espais on s‘hauran d’adreçar, com el personal de l’Ajuntament que els podrà ajudar en aquest trajecte.

Podeu veure el vídeo, a l’enllaç adjunt.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem