cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Treballs d’arranjament de voreres al Lledoner

Treballs d’arranjament de voreres al Lledoner

Manteniment de voreres, recanvi de panots malmesos i vorada nova

14/11/2017. La setmana passada es van iniciar els treballs d’arranjament de voreres al Lledoner, continuant amb les actuacions de reparació de voreres que ja s’han fet a diversos barris del municipi des del mes de gener de 2016. En total 3.700 ml amb una amplada mitjana d’1 metre a Can Batlle, el Mirador, Mas Rovira, la Soleia, la Vall del Sol i Can Rovira.

També s’han fet actuacions a les Bassioles, com l’arranjament de les rotondes i voreres de l’eix principal i de la zona industrial, així com de les pistes de petanca de l’espai cívic de les Bassioles, i l’arranjament de les voreres al voltant de les escoles.

La previsió de les actuacions al Lledoner en aquesta primera fase serà fins a mitjans de desembre. D’altra banda, cal destacar que aquestes feines han estat realitzades per diversos plans d’ocupació de l’Ajuntament i està previst que es vagin fent a tots els barris del municipi.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem