cercador

ENQUESTA

Els Diables Banyuts celebren el 20è aniversari. Quantes entitats locals coneixes?

  • Inici
  • Tret de sortida als actes de les Jornades Intergeneracionals

Tret de sortida als actes de les Jornades Intergeneracionals

S’inicien divendres, amb la tarda de jocs tradicionals

19/4/2017. Aquest divendres s’inicia la celebració de la setena edició de les Jornades Intergeneracionals de Vallirana, amb actes que van del 21 d’abril al 7 de maig. Una iniciativa, organitzada per l’Ajuntament, que es consolida amb un programa divers pensat perquè el gaudeixin amb germanor els nens, joves, adults i la gent gran del municipi.

El tret de sortida correspon a la tarda de jocs tradicionals, que inclou més de 30 jocs gegants tradicionals, maquillatge i música, berenar amb pa i xocolata i begudes saludables a càrrec de l’entitat REMARE.

Dins el programa d’activitats també es preveuen activitats intergeneracionals com els tallers de salsa i ioga, la masterclass de zumba, una jornada esportiva de bàsquet i futbol sala i el segon Dictat Català de Vallirana.
L’activitat més destacada és la Festa Holi, programada per dissabte 22 d’abril. Una celebració que commemora l’arribada de la primavera amb un festival de colors, discjòquei i exhibicions de Bollywood i que a l’edició anterior hi van participar quasi tres-centes persones. El servei de bar anirà a càrrec del Club At. Veterans de Vallirana.

Podeu consultar el programa al document adjunt.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem