cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • L’Ajuntament de Vallirana destina 267.145 € del pressupost 2018 a Plans d’Ocupació propis

L’Ajuntament de Vallirana destina 267.145 € del pressupost 2018 a Plans d’Ocupació propis

Foto d'arxiuFoto d'arxiuampliar imatge [+]

Ja s’han fet públiques les bases generals i especifiques per a la provisió de borses de treball, que se centren especialment en els majors de 45 anys, els aturats de llarga durada i els joves d’entre 18 i 35 anys

16/2/2018. La Junta de Govern Local del 13 de febrer va aprovar les bases generals i específiques que han de regir el procés de selecció per a la provisió de borses de treball per a la contractació de personal laboral temporal dins els plans d’ocupació de l’Ajuntament de Vallirana per a l’any 2018. Unes borses de treball que tindran una vigència de 2 anys i que tenen com a objectiu fomentar la inserció laboral per als majors de 45 anys, que és el col·lectiu més afectat de Vallirana, i també dels aturats de llarga durada i dels joves d’entre 18 i 35 anys. Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament de Vallirana destina 267.145 € del pressupost a Plans d’Ocupació propis.

Els perfils professionals són els següents:
- Conserge
- Aux. Administratiu/va
- Administrativa
- Agents Cívics
- Oficial de manteniment, construcció i pintors
- Peó de la construcció
- Peó de neteja viària

Els aspirants que vulguin prendre part d’aquest procés de selecció han de presentar un formulari específic en el registre d’entrada de l’Ajuntament, o mitjançant instància telemàtica a través del programa e-tram de l’Administració Oberta de Catalunya, abans del 6 d’abril.

Es valorarà l’experiència laboral, la formació i la situació socioeconòmica i familiar. Podeu consultar els requisits dels diferents perfils professionals a l’annex de les bases adjuntes.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem