cercador

ENQUESTA

L'Ajuntament ha posat posa en marxa la campanya #ComerçConscient i ha distribuït 4 models de bosses de tela per substituir i eliminar les bosses de plàstic. Quin dels 4 missatges de les bosses t'agrada més?

  • Inici
  • Vallirana tanca l’episodi de precipitacions amb més de 130/m2

Vallirana tanca l’episodi de precipitacions amb més de 130/m2

Situació de les rieres després de les plugesSituació de les rieres després de les plugesampliar imatge [+]

Situació de les rieres després de les plugesSituació de les rieres després de les plugesampliar imatge [+]

La segona localitat de Catalunya amb més pluja

07/02/2018. L’episodi de precipitacions d’aquests darrers dies que es van iniciar diumenge 4 de febrer es va tancar ahir dimarts amb importants quantitats de pluja a diferents indrets del territori. Vallirana ha estat el segon municipi amb més precipitació, amb un total de 130,7 l/m2, segons dades de l’estació automàtica de Vallirana del Servei Meteorològic de Catalunya. Només ha estat superada per Boí amb 131,2 l.

Com ja hem vingut informant, des de la Policia Local i els Serveis Territorials de l’Ajuntament, s’ha anat fent front a les afectacions i danys ocasionats per la pluja. Especialment s’ha treballat en la neteja de vials, calçades per esllavissaments i despreniments de pedres i terres, i d’algun mur, en la neteja també d’embornals, en la retirada de branques i arbres caiguts, i també en goteres en diferents espais municipals.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem