cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Variant: informació de l’Ajuntament sobre la situació actual

Variant: informació de l’Ajuntament sobre la situació actual

L’alcaldessa mantindrà una reunió amb el cap de l’obra

03/05/2016. En els darrers dies han circulat diversos comentaris i rumors sobre la situació de les obres de la variant i la possibilitat d’una aturada i endarreriment en la seva execució. Davant d’això, l’Ajuntament informa de les darreres notícies que té al respecte i de les properes accions a realitzar.

Segons les informacions obtingudes per l’Ajuntament en les obres de la variant, s’està procedint a un canvi de maquinària que, per tant, afecta l’empresa subcontractada i el personal d’aquesta. Un canvi ja planificat anteriorment, que obeeix a la finalització de les perforacions dels túnels i a l’inici de les obres de rebaix dels túnels, que requereixen una maquinària diferent. Segons sap aquest Ajuntament, es tracta d’una nova fase de la planificació d’obres; cadascuna d’aquestes fases pot afectar la maquinària així com el personal contractat.

Tanmateix, des de l’Ajuntament s’ha sol•licitat una reunió de treball informativa amb el cap de l’obra de la variant de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Lluís Bonet, que ha accedit a reunir-se amb l’alcaldessa. S’espera en breu tenir data per a aquesta reunió i poder informar-ne a la ciutadania.

Per altra banda, des de l’Ajuntament s’insta a tots els partits i coalicions polítiques que tinguin com a prioritat, de cara als propers comicis electorals, el manteniment de les partides pressupostàries i dels terminis de finalització de l’obra de la Variant de Vallirana. Així mateix, s’insta al govern en funcions perquè vetlli pel compliment del compromís adquirit.

Properament es convocarà la Comissió de Treball per a la Variant, per tractar les informacions aportades per la Demarcació de Carreteres. Es recorda que aquesta comissió és oberta a tota la ciutadania. En cas de voler-hi participar, es pot enviar un correu electrònic a comunicacio@vallirana.cat.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem