Visita a les obres de la Variant

Dimecres, 6 de juny de 2018 a les 00:00

Per part de l’Ajuntament i la Comissió de Treball per la Variant

06/06/2018. Ahir l’alcaldessa, Eva Martínez, acompanyada de diversos regidors i regidores del consistori i de membres de la Comissió de la Variant van fer una visita a les obres de la Variant amb presència de Lluís Bonet, cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya. En la visita es va poder constatar l’estat de les obres, però no es va aconseguir un compromís sobre la data de la seva finalització. Tanmateix aquest acabament es preveu per al 2019, possiblement a mitjans d’any.

En la visita, Lluís Bonet, va informar que les obres van al ritme correcte i que no hi ha cap problema pressupostari que les posi en perill. Pel que fa a la data de finalització, va dir que aquesta està lligada a les feines que queden per fer i que per tant no es pot accelerar.

Durant la detallada visita de més de 2 hores, el cap de la Demarcació de Carreteres va respondre totes les preguntes dels assistents i va recollir el malestar i queixes pel retard que al llarg dels anys han tingut les obres de la variant.

En la visita hi van ser presents, a part de l’alcaldessa, els regidors i regidores de l’equip de govern Jordi Urrea, Raquel García, Núria Ruiz i Alejandro Lafont, per part de l’oposició, Àlia Kichner i Jordi Maresma d’ERC, Josep Busquet de CiU, José Àvila de Sí es Pot, i Enrique Giráldez de Cs. Per part de la comissió hi van assistir 6 membres.

Darrera actualització: 28.01.2020 | 13:27