cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Visita oficial per comprovar l’estat de les obres de la Variant

Visita oficial per comprovar l’estat de les obres de la Variant

A càrrec del senador Josep Lluís Cleries, l’alcaldessa de Vallirana acompanyada de diversos regidors i regidores i de membres de la Comissió de la Variant

19/05/2017. En la visita feta aquest migdia a les obres de la variant de Vallirana a càrrec del senador del Partit Demòcrata Europeu de Catalunya, el valliranenc Josep Lluís Cleries, de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i de diversos regidors de l’equip de govern, d’un representant de cadascun dels partits a l’oposició, i de 2 membres representants de la ciutadania a la Comissió de Treball per la Variant de Vallirana, s’ha pogut constatar que les obres segueixen un bon ritme i es mantenen les expectatives que estiguin acabades el 2018.

El senador valliranenc ha exigit, en declaracions fetes en la seva visita, que les obres de la variant s’acabin com s’havia promès en el seu moment, per responsables del Ministeri de Foment, durant aquest 2017. Josep Lluís Cleries ha destacat la importància de l’obra i la paciència que està tenint Vallirana amb aquesta obra.

En la visita els assistents han pogut entrar als túnels i posteriorment també han pogut circular per l’interior amb vehicles i comprovar la situació actual de les obres que els ha deixat força satisfets. Amb aquesta visita de representants municipals i de membres de la Comissió es compleix una de les demandes que va fer la Comissió en el seu comunicat del passat mes d’abril.

Inicialment en aquesta visita també s’hi havia d’afegir el delegat del Govern Central a Catalunya, Enric Millo, però a darrera hora va suspendre la seva assistència, que s’ajorna fins a properes dates segons fonts de la Delegació del Govern.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem