Editorial ERC - Viure Vallirana 81

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 10:45

Aquests pressupostos, no!

Un any més, el grup municipal d’Esquerra Republicana diem que aquests PRESSUPOSTOS MUNICIPALS, NO!

Aquests pressupostos, no!, perquè no ens genera prou confiança que el projecte de pisos socials a la Barquera hagi caigut un any després d’haver-se pressupostat les quotes d’urbanització dels terrenys on s’ubicaven. No podem perdre més temps a dotar d’habitatge el nostre poble.

Aquests pressupostos, no!, perquè no es fan prou esforços per fer arribar als valliranencs i a les valliranenques ajuts com els de transports, que cobreixen la diferència de preu entre la zona 1 i la zona 2, i que cada any demanen menys persones.

Aquests pressupostos, no!, perquè veiem una intenció i unes inversions en l’àrea d’igualtat i feminismes però cap concreció, i per tant, tenim por que tot plegat quedi en un no res, més enllà d’accions simbòliques i llegir manifestos en dates assenyalades, com fins ara.

Aquests pressupostos, no!, perquè per a nosaltres 300.000€ en els pressupostos participatius no són suficients. Esquerra apostem per la participació ciutadana i reivindiquem la necessitat d'elevar aquesta partida i incrementar-la anualment. Esperem que ara que hi ha una partida destinada als centres educatius per arreglar tots els desperfectes, les AFAS no hagin de demanar en els pressupostos participatius que se'ls arreglin les finestres, la cuina o les portes de la mateixa escola, perquè els pressupostos participatius no són per a substituir la feina que ha de fer l’Ajuntament.

Aquests pressupostos no auguren un bon 2022 per part de l’equip de govern del PSC, sense una idea clara i definida del projecte que es vol per a Vallirana, posant la persona al centre de les polítiques públiques. Però Esquerra Republicana de Vallirana ens esforçarem al màxim per estar al costat de la gent i treballant per a resoldre les seves necessitats.

Que tingueu un feliç 2022!

 

Darrera actualització: 16.12.2021 | 12:40