Declaració institucional de condemna per la guerra a Ucraïna

Divendres, 25 de febrer de 2022 a les 09:45

En el ple d’ahir amb el suport de tots els grups presents

El ple de l’Ajuntament, en la sessió ordinària de febrer celebrada ahir, va fer una declaració institucional de condemna enèrgica per la invasió militar de Rússia a Ucraïna. Tots els grups presents a sala van fer seu el text proposat per la regidora de Cs, no va ser present a la sessió el regidor d’En Comú Podem Vallirana.

Podeu accedir a la declaració des del vídeo adjunt.

Pel que fa a la resta de la sessió, es van aprovar tots els punts, la majoria per unanimitat (podeu veure els resultats de les votacions en el document adjunt). Entre els punts aprovats, les dues mocions presentades, la primera d’ERC, amb l’adhesió del PSC, sobre la commemoració del Dia Internacional de la Dona, i la segona, del PSC, de suport als dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat.

Entre els altres punts aprovats, destacar la modificació de l’ordenança fiscal de les plusvàlues, o la verificació del text refós de la modificació puntual del Pla Parcial Urbanístic de la zona industrial.

La sessió va cloure amb la informació d’alcaldia i els precs i preguntes. Recordeu que podeu veure tot el ple al canal de YouTube de “Plens municipals Ajuntament de Vallirana”.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 11:54