Protecció Civil entrega les donacions de la ciutadania al poble ucraïnès

Dimecres, 16 de març de 2022 a les 12:10

Gràcies a tots els veïns i veïnes que s’estan solidaritzant amb el poble ucraïnès i que demostren, un cop més, que Vallirana és un municipi solidari.

Aquest matí Protecció Civil de Vallirana ha classificat, empaquetat i retolat els enviaments que la ciutadania de Vallirana ha fet pel poble ucraïnès i les farà arribar al centre de coordinació logística de les AVPC de Catalunya a Sant Fost, gestionat per la Coordinadora de Protecció Civil de Catalunya i el Consolat Ucraïnès a Barcelona.

Segons ens han informat, continuen les donacions de material d’higiene, sanitari i de farmàcia, així com de productes alimentaris i veterinaris, malgrat que les recomanacions oficials indiquen que són més necessàries les aportacions econòmiques.

De nou gràcies a tots els veïns i veïnes del municipi que s’estan solidaritzant amb el poble ucraïnès i que demostren, un cop més, que Vallirana és un municipi molt solidari.

Gràcies també a Protecció Civil de Vallirana per la seva tasca i a totes les entitats locals que col·laboren en aquesta causa.

Per a més informació sobre les accions de cooperació de Vallirana amb Ucraïna podeu consultar l’espai web habilitat: Vallirana amb Ucraïna - Inici

 

 

Darrera actualització: 16.03.2022 | 12:24