Coronavirus

Informació sobre la pandèmia del COVID-19

En aquest apartat trobareu totes aquelles informacions d'interès relatives a la pandèmia del Coronavirus, tant d'àmbit general com d'àmbit local que es vagin publicant i actualitzant als mitjans municipals.

La informació s'ha organitzat per diferents seccions com són:

  • Ajuts (relació d'ajuts a empreses, ciutadania...)
  • Empreses, autònoms i ocupació (informació per a aquests col·lectius i informació sobre ocupació relacionada amb l'afectació del Coronavirus)
  • Informació general (dades, recomanacions, informacions oficials...),
  • Serveis (afectacions dels serveis pel Coronavirus), 
  • Solidaritat i cooperació (iniciatives de voluntaris, entitats, comerços... per pal·liar els efectes de la pandèmia)

Contagiats i defuncions

En aquest espai es detallen només les dades oficials aportades pel Departament de Salut de la Generalitat a l'Ajuntament de Vallirana.

Les dades facilitades pel Departament de Salut es van tancar en un primer comptatge l'1 de juliol amb 130 persones que han donat positiu per COVID-19 i 22 defuncions. A partir de l'1 de juliol, Salut ha iniciat un nou comptatge amb la finalitat de poder tenir informació més detallada dels possible rebrots. Amb data 27 de juliol, les dades facilitades per Salut eren de 20 casos positius i cap defunció des de l'1 de juliol. Podeu consultar les darreres dades en les publicacions setmanals que es fan a la secció de Notícies del web.

L'Ajuntament lamenta profundament les pèrdues que s'han patit per aquesta pandèmia, i ofereix el seu consol i ajut a les famílies afectades.

Voleu compartir una fotografia o vídeo del vostre confinament?

Editarem un vídeo setmanal amb el material que rebem, que es publicarà al web municipal, a YouTube i Facebook

L'Ajuntament de Vallirana posa en marxa una campanya que recull les fotografies i vídeos de les activitats que estigueu fent durant aquests dies de confinament, i que serviran per compartir amb la resta de la ciutadania de Vallirana les vostres idees i vivències.

Amb les imatges rebudes, cada divendres penjarem un vídeo al canal de YouTube de Vallirana Televisió, al Facebook de l'Ajuntament i a la secció web del coronavirus.

Si voleu participar, només s'ha d'enviar una fotografia o vídeo al whatsapp del Departament de Comunicació de l'Ajuntament, al telèfon 673 37 45 77, amb el nom i cognom i el barri de residència.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració #joemquedoacasa.

Darrera actualització: 31.12.2020 | 12:33