50 positius a l’ABS i una aula confinada

Dissabte, 11 de desembre de 2021 a les 09:00

Segons les dades de Salut d’ahir

Des de Salut, s’ha informat que amb data 10 de desembre hi havia a l’Àrea Bàsica de Salut de Vallirana i Cervelló, 50 casos positius per la covid-19. Una xifra lleugerament inferior a la setmana passada, però que mostra l’actual situació de la pandèmia amb increment de casos amb relació a mesos anteriors. Per la seva part, hi ha una aula confinada a Vallirana.

Vacunació

Segons Salut, s’iniciarà pròximament la vacunació dels infants de 5 a 11 anys, tot i que des del Departament es continua considerant prioritària la població de més de 60 anys.

En tots els casos que es vulgui vacunar, es recomana demanar cita prèvia (adjuntem enllaç). I això per a tots els casos, és a dir, tant per als infants com per al cas de la 3a dosi per als majors de 60 anys i també per a les persones que encara no s’han vacunat i ho volen fer ara.

Certificat covid

Recordeu que el podeu demanar telemàticament des del web i l'aplicació "La meva salut" 

Tendència a l’alça

Els indicadors de seguiment de la pandèmia mostren una tendència a l’alça per a les setmanes vinents, per això cal demanar màxima precaució i seguir totes les indicacions del Procicat (adjuntem darrera publicació)

 

Darrera actualització: 10.12.2021 | 11:41