4 casos positius a l’ABS

Dissabte, 18 de setembre de 2021 a les 08:58

Es mantenen les dades de la setmana passada. Hi ha una classe confinada a les Dominiques.

Els casos positius per Coronavirus a l’Àrea Bàsica de Salut de Vallirana i Cervelló es mantenen en 4, segons les dades d’ahir divendres 17 de setembre.

Pel que fa a les escoles, en aquests moments hi ha una classe confinada a les Dominiques, amb la previsió que es reincorporin el dia 24.

Modificacions a les restriccions.

L’actual situació epidemiològica, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, permeten prorrogar, amb petites modificacions en l'àmbit de la cultura, les restriccions vigents de l'última setmana. Per això, a partir del 17 de setembre es prorroguen les mesures, amb petites novetats, per prevenir els contagis de COVID-19. Les restriccions seran revisables en funció de la situació epidemiològica i assistencial. Podeu consultar les mesures al document adjunt.

Campanya de vacunació

Segueix activa la campanya de vacunació sense cita prèvia a dispositius de vacunació de tota la regió sanitària Metropolitana Sud i, alhora, es continua administrant la vacuna a les persones que han reservat hora a través del web www.vacunacovidsalut.cat.

Consulteu els centres de vacunació sense cita prèvia a través d'aquest enllaç. Vacuna't sense cita a Catalunya. Canal Salut.

Recordeu que tot i estar vacunats, no s'ha d'abaixar la guàrdia i sobretot: Mascareta + higiene de mans + distància + ventilació

Darrera actualització: 17.09.2021 | 12:45