La campanya Vallimask, un èxit entre els joves

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 13:00

Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Joventut que va néixer, en el context de la covid-19, per conscienciar especialment als joves de seguir les mesures sanitàries. Aquesta setmana la campanya reforçarà també el missatge des del punt de vista comercial.

Arran de la pandèmia provocada per la covid-19, la regidoria de Joventut va iniciar a l'estiu la campanya Vallimask, que tenia com a objectiu conscienciar a la ciutadania i, especialment, als joves, de la importància de seguir amb les mesures sanitàries com a prevenció per a la salut i també com un acte de solidaritat.

A peu de carrer

La campanya s'ha centrat en la bona conducta ciutadana a la via pública i als equipaments municipals, oferint informació i fent accions per a la conscienciació i la sensibilització, especialment entre els joves, gràcies a la presència de dos agents cívics. La seva tasca és recórrer el municipi i reforçar el respecte a la normativa, incidint a les zones freqüentades per grups de joves. També realitzen dinàmiques participatives a on s'explica de manera pràctica les conseqüències de respectar les mesures i de no fer-ho. La finalitat és evitar conductes de risc.

A les classes de secundària i batxillerat

Els Agents Cívics, amb el suport de les tècniques de joventut, han estat fent dinàmiques a totes les classes de secundària i batxillerat de l'Institut Vall d'Arús i Dominiques Vallirana i, en finalitzar la dinàmica, se'ls ha obsequiat amb una mascareta personalitzada amb el logo del Casal de Joves de Vallirana.

A les xarxes socials

Paral·lelament a les accions a peu de carrer, la Regidoria de Joventut porta a terme, des de l'inici d'aquesta campanya, una acció de sensibilització a les xarxes socials, per tal d'amplificar la difusió del missatge, amb imatges informatives i consells de prevenció. Amb el hashtag #Vallimask l'acció apareix a les xarxes socials com Instagram, on hi ha una major presència del col·lectiu jove. A banda d'això, el valliranenc Adrià Martínez ha dissenyat diversos cartells pel projecte Vallimask, amb la idea de transmetre a tota la ciutadania que tenim una responsabilitat compartida.

I ara també al comerç

Aquesta setmana la campanya se centrarà en el punt de vista comercial, per fomentar el comerç local de proximitat de forma segura. Els agents cívics treballaran fent accions informatives i participatives amb les botigues i la ciutadania per l'entorn del comerç local.

 

Darrera actualització: 28.12.2020 | 13:50

Imatges

vallimask comerç red