Novetats en el protocol covid a les escoles

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 17:00

Actualització de l’11 de gener

Des de la Mesa de Coordinació d'Emergència Sanitària del Municipis del Baix Llobregat Nord, s’ha comunicat als ajuntaments les novetats pel que fa al protocol d’actuació a les escoles davant les situacions generades per la covid-19. Corresponen a l’actualització de les normes ja establertes des del passat 9 de gener i que contemplen aquestes dues novetats:

  1. L’alumnat i el professorat que hagin estat positius per covid-19 en els darrers tres mesos (independentment del seu estat vacunal) no s’hauran de fer TAR quan hi hagi un cas positiu al grup de convivència. Podran continuar anant a l’escola amb normalitat.
  2. L’alumnat i el professorat amb simptomatologia compatible amb la covid-19 s’hauran de fer una prova diagnòstica i no podran assistir al centre educatiu fins que no tinguin el resultat. Si són positives, s’hauran d’aïllar, i si són negatives podran tornar al centre quan hagin millorat els símptomes (cal haver estat 24 hores sense tenir febre).

La resta d’indicacions introduïdes en el protocol publicat el 9 de gener continuen vigents. (Podeu consultar el protocol complet des d’aquest enllaç)

Darrera actualització: 13.01.2022 | 17:00