Exposició "La violència que acceptem"

Dilluns, 29 de setembre de 2008 a les 00:00
Del 29 de Setembre al 13 d'Octubre, al Casal de Joves, podreu trobar l'exposició: "La violència que acceptem" de Fundació per la Pau, l'horari de visita serà els dimarts de 9 a 13.30 i de dilluns a divendres de 17 a 22h.

Aquesta exposició ens fa reflexionar respecte la gran quantitat d'informació que des de la TV o internet ens apropa a l'actualitat de les guerres o sofriments més llunyans, així com l'herència cultural del nostre passat històric, fan que no ens sorprengui l'ús de la força entre persones i pobles.

Tots hi estem habituats, acceptem com a normal la violència, i perdem la capacitat d'escandalitzar-nos davant els efectes que produeix. Però podem evitar conviure amb ella? Sempre la veiem?

També la cultura de la pau ens envolta, cada dia milions de conflictes entre persones o estats se solucionen a través del diàleg i arriben a un acord. És a les nostres mans fer que sempre sigui així, començant pel nostre dia a dia, podem fer que la violència esdevingui cada vegada més un fet estrany, a casa, al barri, la ciutat, el país...

L'exposició ens ajuda a apropar-nos a la violència del nostre entorn,
per tal de definir la pau més propera, aquella que podem aportar cadascú de nosaltres, aquella que fa falta per construir un món més just i en pau.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15