Notícies i avisos remodelació c/Major

Secció notícies i avisos c/Major

En aquest apartat hi trobareu les diferents informacions i avisos relacionats amb l'evolució de les obres de remodelació del c/Major en la seva 1a fase d'execució

Teniu totes les notícies a la part inferior de la pàgina

Carta de l'alcaldessa a la ciutadania

Benvolguts i benvolgudes,

Em complau informar-vos que amb data 10 de maig s’inicien les obres de remodelació del carrer Major. Unes obres que tenen una durada prevista de 3 mesos.

Es tracta d’un projecte que ha de convertir la travessia de la N-340 en una artèria plena de vida i comerç, millorant el nostre carrer Major una vegada comptem amb la variant des de ja fa un any i mig. Un projecte que recuperarà el carrer Major per a la ciutadania, amb voreres sense vehicles, amb un increment molt important d’aparcament, més rotació a la zona comercial i de serveis amb noves zones d’aparcament ràpid, places reservades, zones de càrrega i descàrrega amb més seguretat pel que fa a la circulació de vehicles.

Durant tot el procés de les obres podeu consultar tota la informació al nostre web municipal (www.vallirana.cat) on hem activat una secció específica per fer el seguiment de tot el procés (hi podeu accedir des del QR adjunt). En aquesta secció també avisarem de les possibles afectacions que les obres puguin provocar. Us convidem a consultar aquest espai per estar informats.

Agraeixo la vostra comprensió i cooperació durant el període d’unes obres que convertiran el carrer Major en un espai més agradable per al vianant, amb més seguretat i sense vehicles a les voreres.

A l’espera de poder tenir tots plegats del nou carrer Major, us remeto una cordial salutació.

Atentament,

Eva Martínez Morales - Alcaldessa de Vallirana

Vallirana, 10 de maig de 2021

Darrera actualització: 22.06.2021 | 09:44
Darrera actualització: 22.06.2021 | 09:44