Es modifica l’ordenança d’aparcament

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 09:15

Aprovada en el ple d’ahir, així com, la moció de rebuig al projecte de la línia d’alta tensió

Un dels punts aprovats en la sessió plenària d’ahir, va ser la modificació de l’ordenança 13 relativa a les zones d’aparcament públic regulat per adaptar-la a la remodelació del carrer Major. Aquest punt es va aprovar amb els vots favorables de totes les formacions excepte l’abstenció de Vallirana Et Tu.

Aquesta modificació permetrà fer la senyalització vertical de tots els espais d’estacionament: zones blaves d’1 i 2 h, zones exprés de 15 minuts, d’accés a les farmàcies, per a vehicles de persones en mobilitat reduïda, per a motocicletes i zones de càrrega i descàrrega.

La resta del ple, de 4 hores i mitja de duració, va aprovar tots els punts excepte la moció presentada per En Comú Podem (ECP), Junts per Vallirana (JxV) i Esquerra Republicana (ERC) sobre la gestió pública.

Cal destacar que es van presentar inicialment per separat, JxV i ECP per una banda, i ERC per una altra, dues mocions sobre el rebuig a la instal·lació de línies elèctriques a partir del projecte de construcció d'una línia de transport d'alta tensió (MAT) d'energies renovables d’Alcover fins a la subestació elèctrica de Begues de Vallirana, i per tant amb afectació al municipi. Finalment es va consensuar una única moció presentada per les 3 formacions que va ser aprovada per unanimitat

En el document adjunt podeu consultar els resultats de les votacions dels diferents punts de la sessió. També podeu accedir, en aquesta pàgina, a la gravació del ple del canal de YouTube dels Plens Municipals de l'Ajuntament

Darrera actualització: 08.10.2021 | 09:19