Editorial Vallirana ets Tu - Viure Vallirana 85

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 10:15

VALLIRANA ETS TU, VALLIRANA ES DE TOTS.

Som l’alternativa a l’actual govern de Vallirana, NO volem un govern amb majoria ABSOLUTA, ja fa massa anys que governen sols.

La gent està farta dels partits polítics i del clima que generen.

El nostre objectiu és treballar sempre en positiu, per millorar Vallirana i la vida dels nostres veïns i veïnes.

Hem demostrat des de principi de legislatura, que mai hem mirat quin partit polític feia una moció, o una proposta de govern, si era feta per millorar Vallirana, no hem dubtat i SEMPRE  hem votat a favor, cosa que altres partits polítics que estant a l’oposició NO han fet.

Com a plataforma, hem votat sempre sense ingerències i amb personalitat pròpia i no hem tingut cap partit polític darrere que ens hagi dit el que havíem de votar i fer. Aquest per nosaltres és un tret essencial i creiem que com a Valliranencs i com a plataforma municipalista, no entenem com gent de Vallirana, que viu i estima Vallirana, ens hagi votat TOT o quasi tot en contra, només com a estratègia i posicionament partidista.

Aquesta és la política que NO m’agrada personalment, i és per això que quan em van dir de formar part d’aquest gran equip de Vallirana ets Tu, vaig decidir posar el meu granet de sorra i ajudar a tirar-lo endavant.

Crec que hem fet molt bona feina i que ens tornem a presentar a les pròximes eleccions després de quasi 4 anys d’aprenentatges, fent una oposició constructiva.

Fem política de poble, no pensem més enllà, només treballem per Vallirana  i els nostres veïns i veïnes.

Com a veïna des de fa més de 45 anys, crec que hi ha moltes coses a millorar, si entrem a govern volem ajudar a transformar el poble entre tots.

BONES FESTES!!!!!!!!

VISCA VALLIRANA  I MOLT BONA ENTRADA D’ANY.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 09:52