S'inicia el repartiment del programa de la Festa Major de Sant Mateu

Dimecres, 25 d'agost de 2021 a les 10:00

Un programa fet amb molta il·lusió, malgrat la situació d’incertesa que genera la covid-19. La reserva d'invitacions s'habilitarà a partir del 6 de setembre.

Ja està al carrer el programa de la Festa Major de Sant Mateu 2021. Un programa d’actes fet amb molta il·lusió, amb la col·laboració de les entitats locals, malgrat la incertesa que genera la pandèmia de la covid-19.

El programa està pensat perquè totes les edats puguin gaudir del patrimoni, de la cultura, de l’esport i de les tradicions locals amb la màxima normalitat i seguretat sanitària possible.

La majoria dels actes requeriran reserva d’entrades (a partir del 6 de setembre s’habilitarà un espai al web municipal des d'on es podran sol·licitar online i també de manera presencial a la Masia) i es gaudirà de noves instal·lacions municipals, com és el cas del nou pavelló, seu de concerts i d’altres activitats lúdiques durant la festivitat. 

Hi haurà espectacles infantils i familiars; concerts per a adults, com és el cas del concert d’Elena Gadel i Marta Robles amb “Les dones de la meva vida”; la tradicional matinal de Festa Major, scape rooms per a totes les edats; nit jove a càrrec de BigFriday; monòlegs, plantada de bèsties i esceses estàtiques; jocs de realitat virtual; visites guiades; havaneres, i moltes coses més.

Gaudim de la Festa Major de Sant Mateu, amb il·lusió i molta precaució.

Avui s'ha iniciat el repartiment del programa. La previsió és que arribi a totes les llars en una setmana aproximadament.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 10:19