35 positius per covid a Vallirana

Dissabte, 21 d'agost de 2021 a les 09:00

Vallirana no és un dels 19 municipis amb toc de queda, però cal seguir les altres mesures i restriccions vigents del 20 al 26 d'agost a Catalunya. No abaixem la guàrdia.

Les dades facilitades amb data 20 d'agost són de 35 casos positius a Vallirana, que mantenen la tendència descendent de casos de fa unes setmanes.

D'altra banda, el Tribunal Superior de Justícia només ha autoritzat la pròrroga d'una setmana de les restriccions nocturnes als municipis amb una incidència per sobre dels 250 casos per cada 100.000 habitants.

El toc de queda nocturn entre la una de la matinada i les sis del matí afecta, de moment, a només 19 municipis i no és el cas de Vallirana. Tot i això, cal anar amb molta precaució i seguir les altres mesures i restriccions vigents (vegeu documentació adjunta).

La Generalitat vol ampliar el toc de queda de 19 a 62 municipis. El govern planteja sumar els municipis de més de 20.000 habitants amb una incidència de 125 casos per 100.000 habitants en els últims set dies (IA7). Per la seva part, el TSJC debatrà la proposta dilluns.

Vacunació
Segueix activa la campanya de vacunació sense cita prèvia a dispositius de vacunació de tota la regió sanitària Metropolitana Sud. En determinats dies i franges horàries, els punts de vacunació habiliten una cua diferenciada per a les persones que hi acudeixen sense cita prèvia i, alhora, continuen administrant la vacuna a les persones que han reservat hora a través del web www.vacunacovidsalut.cat. Consulteu els centres de vacunació sense cita prèvia i els horaris al document adjunt.

Recordeu que tot i estar vacunats, no s'ha d'abaixar la guàrdia i sobretot: Mascareta + higiene de mans + distància + ventilació

Darrera actualització: 21.08.2021 | 00:48