99 Casos positius per Covid

Dissabte, 10 de juliol de 2021 a les 09:00

Davant l'increment de positius per la COVID-19, i l'impacte negatiu de la variant delta, ahir van entrar en vigor noves mesures per prevenir els contagis

Les darreres dades rebudes des de Salut, corresponents a l’Àrea Bàsica de Salut de Vallirana i Cervelló, són de 99 casos positius en data 9 de juliol.

Per altra banda, hi ha una aula confinada a Els Barrufets.

Vacunacions

Continua obert el període de sol·licitud de la vacunació per al col·lectiu de persones nascudes entre els anys 2005 i 1992. Adjuntem l'enllaç per demanar cita per a la vacunació. Cita Prèvia (gencat.cat)

Mesures

Davant l'increment de positius per la COVID-19, i l'impacte negatiu de la variant delta, ahir van entrar en vigor noves mesures per prevenir els contagis. Els principals canvis respecte de les anteriors resolucions afecten l’oci nocturn, els esdeveniments massius i la recomanació de l’ús de la mascareta tant en interiors com en exteriors, sobretot quan no estem amb el nostre grup bombolla.

I no oblideu: Distància – mascareta - higiene de mans - ventilació

Adjuntem informació de com tallar la cadena de contagis, què fer quan som contacte directe d'un positiu, nosaltres som positius, quan tenim símptomes.

Darrera actualització: 09.07.2021 | 20:08