Segona sessió en línia de Coaching Ocupacional

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 16:50

Dimarts 19 “Eines per a la gestió de l’estrès davant la covid-19”

Després del bon resultat de la primera sessió en línia de Coaching Ocupacional dimarts passat amb 16 participants en la sessió “Acompanyament i suport a persones a l’atur per a la seva inserció laboral”, el dimarts 19 es farà la segona proposta de coaching en línia sota el títol “Eines per a la gestió de l’estrès davant la Covid-19”.

La nova sessió es farà d’11 a 13 h i cal inscriure-s’hi amb anterioritat mitjançant el formulari en línia (enllaç). En aquesta ocasió es farà mitjançant l’aplicació Jitsi que no requereix instal·lació prèvia, només cal connectar-se a la sessió mitjançant una contrasenya que s’enviarà a les persones inscrites.

Aquesta 2a sessió vol dotar elements als participants per gestionar l’estrès en situacions de canvi, com són les actuals. Es parlarà de la repercussió social, i com treballar les habilitats per a les millores que ens permetin assolir objectius.

Dotar als participants de coneixements i eines per a la gestió de l'estrès en situacions de canvi: elements per a gestionar la pressió i l'estrès, coneixement i reconeixement en situacions específiques, diferents moments i elements, la seva repercussió social i la importància que té en les organitzacions, així com treballar sobre habilitats en la cerca de millores personals, grupals i la repercussió en l'assoliment d'objectius.

Des de Promoció Econòmica es volen potenciar aquestes sessions formatives i de suport, de moment en el format telemàtic a l’espera de poder fer-ho presencialment. Així, es complementaran aquestes sessions, amb entrevistes individuals en línia els divendres amb les persones que participin en les sessions grupals i sota la coordinació del formador/coach Oscar Lakiszyk.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 09:09