Ajuts per al foment del transport públic 2020

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 09:10

Ja es poden demanar i el termini per fer-ho es tanca el 13 de novembre

S’ha obert la convocatòria per a la concessió d’ajuts per al foment del transport públic per l’any 2020, que té per objectiu facilitar l’ús del transport públic a la ciutadania de Vallirana i pal·liar la diferència tarifària en pertànyer a la zona 2 en el sistema tarifari integrat de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Per tant, els imports que se subvencionaran, corresponen a la diferència entre l’import dels títols de Zona 2 i l’import dels títols de Zona1.

Poden ser beneficiaris les persones empadronades a Vallirana, que facin ús dels títols de transport de 2 zones del sistema tarifari integrat de l’àrea de Barcelona següents: T-Jove, T-Usual, T-Jove FM/FN General, T-Jove FM/FN Especial, T Usual FM/FN General, T Usual FM/FN Especial, T70/90 FM/FN General, T- 70/90 FM/FN Especial.

Els ajuts s’atorgaran per ordre d’arribada al registre general de l’Ajuntament, mitjançant una instància específica, amb els límits fixats en la convocatòria, i fins a l’esgotament del crèdit. L’Ajuntament hi destina inicialment 50.000 €.

Podeu consultar totes les bases en el document adjunt.

Darrera actualització: 23.09.2020 | 09:10