El Ple aprova la modificació de crèdit que permet destinar els 54.000 € de la Festa Major a accions per a la reactivació social i econòmica

Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 14:10

També va aprovar el projecte tècnic per a la construcció del nou edifici i urbanització de l’entorn destinat als serveis de seguretat local i l’arxiu municipal

El Ple d’ahir dijous, corresponent a la sessió ordinària del mes de setembre, va aprovar, entre d’altres, la modificació de crèdit 15/2020 del Pressupost municipal de 2020 que permetrà destinar els 54.000 € previstos pels actes de Festa Major a diverses accions per a la reactivació social i econòmica del municipi. Unes accions que surten dels grups de treball del projecte del Consell per la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana i que aquest mateix Consell va aprovar com a prioritàries el 22 de setembre. Destaquen la creació de Plans d’Ocupació amb una borsa per a dones, l’increment de la dotació econòmica dels ajuts al foment de l’ocupació, l’elaboració d'un cens de naus i parcel·les buides del cens de naus del Polígon Industrial i un punt d’assessorament de dones, amb la creació de campanyes de comunicació per fer difusió dels serveis destinats a aquest col·lectiu.

La sessió d’ahir també va aprovar el projecte tècnic per a la construcció del nou edifici i urbanització de l’entorn destinat als serveis de seguretat local i l’arxiu municipal. En aquest espai, ubicat al C. Major 612, darrere del Casal de Joves (artesanat), està prevista la ubicació de la Policia Local, ADF i Protecció Civil i l’arxiu municipal. El pressupost és de 2.620.208,70 € (IVA inclòs).

Durant el Ple també es van aprovar les bases per a la concessió de subvencions per a entitats socials de l’Ajuntament de Vallirana i es va donar compte de l’informe resum anual d’intervenció. Pel que fa a les mocions, també va ser aprovada la proposta del grup municipal En Comó Podem Vallirana per una continuïtat educativa segura.

El ple es va poder seguir en directe des del canal de YouTube “Plens municipals Ajuntament de Vallirana” on ja està penjada tota la sessió.

Detallem, en el quadre adjunt, els resultats de les votacions dels diferents punts.

Darrera actualització: 25.09.2020 | 14:18