Finalitzen les obres de connexió de la xarxa d’aigües residuals de Can Julià

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 11:40

Aquest matí s’ha signat l’acta de recepció

Aquest matí s’ha signat l’acta de recepció de les obres de connexió de la xarxa d’aigües residuals de Can Julià a la xarxa de clavegueram de l’ACA. Unes obres amb un import de 103.087,96€ + IVA, que tenien com a objectiu connectar les aigües residuals d’aquest barri al col·lector circulant pel sector urbà de les Casetes d’en Muntané, que conduirà les aigües fins al col·lector actual.

Els treballs han consistit en la construcció d’un col·lector de gravetat sota el camí d’accés existent que permet arribar fins a l’actual recinte de l’EDAR provisional de Can Julià. El col·lector circula sota aquest camí fins a arribar a l’estrep nord del pont existent que creua la riera de Vallirana a l’alçada del barri Les Casetes d’en Muntané i, en aquest punt, s’executa una estació de bombament que impulsa les aigües pel carrer de les Casetes d’en Muntané fins a arribar a la intersecció amb la carretera N-340 per on circula el col·lector, que rep les aigües residuals de Can Julià.

La recepció de l'obra ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; el regidor de Barris, Planejament, Seguretat i Mobilitat, Jordi Urrea; el regidor de Serveis Territorials, Òscar Suñé; l’arquitecte municipal, David Martí, i l’enginyer de l’Ajuntament, Llorenç Pons.

Darrera actualització: 02.10.2020 | 11:49