L’aigua del pou de Can Prunera ja és apta per al consum humà

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 15:05

Segons ha informat avui el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat avui a l’Ajuntament que  l’aigua de la xarxa de subministrament que s’abasteix des del Pou de Can Prunera i dona servei als barris de Can Julià, el Lledoner, la Pinatella, les Bassioles, Penya Forcada i Pla del Pèlag, ja és apta per al consum humà.

Es suspèn el servei de subministrament d’aigua amb cisternes i garrafes que s’ha activat mentre ha durat l’episodi de terbolesa que s’ha patit des de finals d’abril. Es recomana fer un consum responsable de l’aigua potable una vegada aquesta ja és apta per al consum humà.

Per a qualsevol aclariment o informació addicional, us podeu adreçar a les oficines d’Aqualia situades al carrer Conca de Tremp,  14, o al número d’atenció al client Aqualia  900 81 40 81.

Tot i aquesta bona notícia, l’Ajuntament continuarà treballant amb el projecte de connexió del Pou Nou amb el dipòsit del Polígon Industrial i amb la connexió de Vallirana a la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat.

Des de l’Ajuntament lamentem molt totes les molèsties que li ha ocasionat aquest episodi de terbolesa a l’aigua, i agraïm la seva comprensió i paciència.

Avui s’informarà els barris afectats amb cartells i una carta a tots els veïns i veïnes.

Adjuntem ban de l’alcaldessa al respecte.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 15:05