cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

Premis Literaris Vila de Vallirana

Vallirana convoca cada any el Premi de Poesia Catalana Josep M. López Picó, creat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vallirana.

Aquest premis forma part dels Premis Literaris Vila de Vallirana que inclouen també els premis locals Puig Bernat i Vila de Vallirana per a obres en poesia i que, per tal d’afavorir una adjudicació dels premis al màxim d’equilibrada, el premi Puig Bernat té dues categories per edats: una de 10 a 12 anys i una altra de 13 a 16 anys.

Els Premis Literaris de la nostra vila tenen la voluntat de ser un element dinamitzador de la literatura catalana, i millorar l'interès per la poesia, especialment entre els joves.

Amb la convocatòria de 2014 es recupera la tradició valliranenca dels premis literaris que van patir un any de suspensió el passat 2013 en desaparèixer el patrocinador principal dels premis. Enguany, l’Ajuntament n’assumeix tot el cost i l’organització per tal de mantenir viu un dels premis de poesia catalana més prestigiosos.

Premis literaris 2016 llistat

Treballs que van guanyar o obtenir accèssit en els premis literaris locals 2016:
Premi Vila de Vallirana
Premi Puig Bernat
Premi de Recerca de Vallirana

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem