Conveni de col·laboració amb la universitat Pompeu Fabra, Shotl i Soler i Sauret

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 12:30

A partir del funcionament del Vallibús Connecta’t, per a la investigació sobre l’optimització del transport urbà a demanda

L’èxit de transport a demanda del Vallibús Connecta’t, reconegut com a bona pràctica a escala europea i pioner en transport a demanda tant pel seu sistema com pel nombre de parades, continua sumant fites. En aquesta ocasió ha estat el seu bon funcionament el que ha fet que l’Ajuntament de Vallirana, conjuntament amb la universitat Pompeu Fabra, i les empreses Shotl i Soler i Sauret, hagin signat un conveni de col·laboració. En concret per a la investigació aplicada sobre l’optimització de les rutes d’autobusos sota demanda.

Shotl és l’empresa que ha desenvolupat l’aplicació per a mòbil que permet utilitzar el servei de Transport a Demanda, i Soler i Sauret és l’empresa que té la concessió del servei de transport urbà a Vallirana amb el Vallibús Connecta’t.

Es tracta d’una col·laboració per estudiar, analitzar i proposar noves millores i solucions al servei de transport a demanda en un entorn de transport urbà. Un estudi que es farà a partir de les dades obtingudes per Shotl en el servei del Vallibús Connecta’t i, per tant, que en un futur pot permetre adoptar millores en el servei al nostre municipi.

Darrera actualització: 23.09.2020 | 11:38