El Consell per la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana aprova la metodologia i la composició dels grups de treball

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 14:15

També va aprovar l’adhesió al Pacte del Baix Llobregat, impulsat pel Consell Comarcal

Dijous es va celebrar la tercera sessió del ple del Consell per la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana. Una sessió que va servir per aprovar els òrgans del Consell i les seves funcions, la metodologia i la composició dels grups de treball, dividits en quatre blocs: promoció del comerç i restauració, foment d’empreses i indústria; ocupació, desigualtat i feminisme, i cohesió Social.

La sessió també va aprovar l’adhesió al Pacte del Baix Llobregat impulsat pel Consell Comarcal, que té com a objectiu fer front a la crisi provocada per la covid-19 de manera inclusiva, enfortint les empreses i les administracions públiques, i generant ocupació a través de vuit línies de treball. Vegeu document adjunt.

D’altra banda, l’Ajuntament de Vallirana, des de l’àrea de Serveis Socials, va presentar les bases reguladores d’uns ajuts per a persones en situació de ERTO, que està previst que s’aprovin al ple de juliol, amb una dotació inicial de 60.000 €.

Va tancar la sessió, el punt de l’ordre del dia relacionat amb la situació actual del Polígon Industrial, que es troba a l’espera de resoldre diverses modificacions perquè el Departament d’Urbanisme aprovi la modificació del Pla que permeti una reparcel·lació del Polígon.

Els diferents grups de treball es reuniran la setmana vinent per desenvolupar i valorar les propostes d’actuació presentades.

Darrera actualització: 24.07.2020 | 09:45