Es reparteixen els 50 ordinadors comprats per l’Ajuntament per a alumnes fruit d’un conveni

Dijous, 7 de maig de 2020 a les 15:25

Una acció més del Pla contra el Fracàs Escolar impulsat per l’Ajuntament

Protecció Civil ha començat a repartir els 50 ordinadors comprats per l’Ajuntament i que es destinaran a diferents alumnes de les escoles del municipi i de l’institut que no disposin d’aquests dispositius. Aquests aparells són el resultat del conveni entre Ajuntament i la Fundació Josep Botet i es reparteixen a les famílies més vulnerables i que no tenen ordinador perquè els alumnes puguin accedir des de casa als recursos educatius de l’escola.

Amb aquesta donació d’ordinadors s’aconsegueix que cap família de Vallirana amb alumnes dels centres educatius del municipi no tingui ordinador per fer les tasques escolars durant el període de confinament. Es tracta d’una acció inclosa tant en la resposta a la incidència de la COVID-19 amb el tancament de les escoles, com al projecte Vallirana contra el Fracàs Escolar impulsat des del Consistori.

La designació de les famílies que rebran aquest ordinador ha estat fruit del treball conjunt entre les escoles del municipi, i les regidories d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament. La intenció inicial era prioritzar els casos amb alumnes que canviaran d’etapa educativa com són els de sisè, quart de l’ESO i segon de batxillerat, però al final es podran cobrir totes les necessitats.

Una vegada el departament d’Informàtica de l’Ajuntament ha preparat tots els equips, aquests s’estan fent arribar a les diferents llars gràcies a la col·laboració de Protecció Civil.

Darrera actualització: 08.05.2020 | 11:35

Imatges

Lliurament ordinadors 02 Lliurament ordinadors 03 Lliurament ordinadors 04