Tercera sessió en línia de coaching ocupacional

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 09:50

Dimarts 26: “Aconsegueix els teus reptes!”

Les sessions en línia que programa Promoció Econòmica de coaching ocupacional arriben dimarts 26 a la seva 3a formació sota el títol “Aconsegueix els teus reptes!”. La sessió es farà d’11 a 13 h mitjançant l’aplicació de videoconferències Zoom i anirà a càrrec d’Oscar Lakiszyk. Els participants a la sessió caldrà que tinguin descarregada l’aplicació abans de l’inici de la formació.

La inscripció s’ha de fer omplint i enviant el formulari que teniu a l’enllaç https://forms.gle/cuFo6LBpwi9BfhDYADonat que les inscripcions són limitades es faran per ordre de petició i dilluns 25 les persones que formin part de la sessió rebran l’enllaç per connectar-se a la formació uns 5 minuts abans de l’inici.

Des de l’Ajuntament es faran sessions grupals temàtiques cada dimarts, mentre no es pugui fer presencialment es continuarà amb el format telemàtic. En paral·lel es faran també entrevistes individuals, en línia els divendres, amb les persones que participin en les sessions de coaching i així ho demanin en acabar les sessions grupals.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 11:41