Més ajuts per pal·liar els efectes de la Covid-19

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 12:05

Aprovats en el ple ordinari d’ahir

El principal punt del ple d’ahir dijous va ser l’aprovació de nous ajuts per pal·liar els efectes negatius de la pandèmia per Covid-19 al municipi. En concret es va aprovar per unanimitat les bases reguladores específiques de la subvenció “Suport al teixit comercial i de serveis de proximitat de Vallirana afectats per mesures urgents per fer front al risc de brots de la Covid-19 anys 2020-2021”. Uns ajuts que venen a sumar-se als ja existents.

El regidor de Comerç Joan Manuel Arrabal va exposar les principals ajudes que s’inclouen en aquesta nova convocatòria de les que va destacar que s’han hagut de fer amb urgència per incidir sobre les noves mesures adoptades que incideixen en diferents sectors comercials i econòmics del municipi.

Aquests ajuts estaran 20 dies en exposició pública i en cas de no haver-hi al·legacions quedaran aprovats definitivament. S’està pendent de determinar la partida pressupostària que s’hi destinarà. Els ajuts aniran dirigits principalment als casos de cessament de l’activitat, reducció de l’aforament o servei que vingui determinat per mesures anticovid-19.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 12:39