16 casos positius a l’ABS

Dissabte, 24 d'abril de 2021 a les 10:00

Amb data d’ahir 23 d’abril i amb cap aula confinada

Les darreres dades facilitades per Salut a l’Ajuntament de Vallirana són de 16 casos positius a l’Àrea Bàsica de Salut de Vallirana i Cervelló en data d’ahir 23 d’abril. A aquesta dada cal afegir que ahir no hi havia cap aula confinada al municipi.

Pel que fa a les vacunacions es continua al ritme de les darreres setmanes, la previsió és poder acabar de vacunar tota la població de la franja dels 70 als 79 anys en uns 10 dies, sempre que arribin totes les dosis previstes.

Cal recordar que dilluns entren en vigor unes noves mesures de protecció contra la Covid-19. Destaca especialment l’eliminació del confinament comarcal i per tant la lliure circulació per tot el territori català. Es manté el nombre de 6 persones per a les trobades socials però ja sense cap exigència pel que fa a les bombolles de convivència. També es permet l’obertura de la restauració als centres comercials i els alumnes de batxillerat i cicles formatius tornaran a l’ensenyament presencial. Pel que fa al comerç es permet l’obertura de tota la superfície de venda sense restriccions de superfície. En els esports també s’amplien alguns aforaments.

Teniu tot el detall a: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Obertura-progressiva-dactivitats

I sobretot no oblideu:

Mascareta + higiene de mans + distància

Darrera actualització: 27.04.2021 | 09:20