Continua el procés de vacunació per la covid a Vallirana

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 12:45

Informació pels col·lectius de 70 a 79 anys i de 60 a 69 anys

Durant les properes jornades es preveu que continuï el procés de vacunació pel que fa a la població de Vallirana, en concret pel col·lectiu de 70 a 79 anys. La previsió és que quedi totalment vacunat en les properes jornades. Aquest grup d’edat presenta una novetat que detallen tot seguit.

De 70 a 79 anys

Des del CAP se’ls comunica dia i hora per anar a vacunar-se al CAP de Cervelló, la novetat és que si algú d’aquest col·lectiu no vol esperar a ser citat i vol anar a un dels centres massius de vacunació establerts a Catalunya, pot demanar-ho.

Fins ara, aquesta opció d’accedir a aquests centres de vacunació era pel col·lectiu de 60 a 69 anys (que rep un SMS amb la informació per poder demanar cita per a la vacunació). Ara, aquesta opció de sol·licitar la vacuna abans de ser convocat per Salut, s’amplia al col·lectiu de 70 a 79 anys.

De 60 a 69 anys

Per a aquest grup d’edat, tot continua igual. Poden demanar cita per ser vacunats en els diferents centres de vacunació.

Sempre cita prèvia

La cita prèvia per la vacunació a un dels centres massius, s’ha de sol·licitar per internet des d’aquest enllaç on també s’informa dels diferents punts de vacunació i de la documentació que cal aportar.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 12:42