El valliranenc David Tena, exemple de solidaritat davant la COVID-19

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 08:15

La seva tasca esmentada a la prestigiosa revista Forbes

Molts són els exemples de solidaritat i cooperació que s’estan produint al voltant de la crisi de la COVID-19, un d’aquests és el del valliranenc David Tena, cap d’operacions de FabCafe Barcelona. En el seu moment, ja vam informar, el 20 de març, que aquest valliranenc, amb col·laboració amb veïns d’altres localitats de la comarca, estaven construint, mitjançant impressió 3D, peces demandades per diferents hospitals i centres sanitaris de la zona de BCN-Baix Llobregat.

David Tena apareix en un article de la prestigiosa revista Forbes Magazine on explica que va cofundar l'organització Omplim Magatzems amb Ignasi Pascual, i que, fins al moment, ja havien distribuït “més de 18.000 màscares, més de 500 vestits mèdics i molts centenars de viseres”.

Es destaca a l’article que han traslladat les impressores 3D a les cases de la gent i han convertit l’espai del seu negoci, FabCafe Barcelona, en un punt logístic. La seva tasca de suport i col·laboració es realitza en funció de les necessitats que li expressen els centres hospitalaris, així també, gràcies a l’Empresa Aldi, van distribuir molts palets d’aigua als treballadors sanitaris.

Des d’Omplim Magatzems van assegurar 400 tauletes i targetes SIM de MediaMarkt & Parlem Telecom per permetre que la gent parli amb els seus parents a l’hospital, i el seu equip també ha dissenyat i construït un prototip de respirador, entre altres aportacions.

(Font de la notícia: Forbes Magazine)

Enllaç notícia

Darrera actualització: 16.04.2020 | 08:18