Ja s’estan repartint les mascaretes per als infants

Dissabte, 25 d'abril de 2020 a les 16:10

La resta es repartiran els pròxims dies

 

Tal com vam anunciar ahir, l’Ajuntament de Vallirana ha començat a repartir a domicili mascaretes de protecció per a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys. Una mesura que s’ha pres tenint en compte que a partir de demà, diumenge 26, podran sortir al carrer.

Les mascaretes són de cotó i de polièster, per tant tenen una funció higiènica més que sanitària i són un complement a les altres mesures de protecció que cal tenir presents i mantenir la distància d’uns 2 metres, rentar-se constantment les mans i evitar tocar-se la cara.

Pel que fa a les mascaretes que es reparteixen s’aconsella rentar-les a a la rentadora a la màxima temperatures després d’utilitzar-les.

Les mascaretes estan elaborades per cosidors/ores voluntaris i l’acadèmia de confecció i moda de Vallirana, ModeMontse. Avui les han estat repartint els regidors/es del consistori, les entitats Protecció Civil, ADF i Convoy, i voluntariat que col·labora a títol individual.

Aquestes mascaretes es continuaran repartint en els pròxims dies, i es faran arribar a tots els infants entre 3 i 12 anys que estiguin al padró municipal. Per tant, no s’han d’anar a buscar enlloc.

Des del consistori es vol reiterar l’agraïment per la feina desinteressada que fan els voluntaris i les empreses del municipi, tot un gran exemple de cooperació durant la crisi de la COVID-19.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 09:31