Es presenta el Pla de Dinamització Comercial de Vallirana

Divendres, 10 d'octubre de 2008 a les 00:00
Dimecres 8 d'octubre es va presentar a la Sala de Plens el pla de dinamització comercial de Vallirana. Un estudi que té com a objectiu enfortir el comerç local del municipi.

Els comerciants de Vallirana podran gaudir en un termini de tres anys d'un seguit de propostes que els ajudaran a enfortir els seus negocis. Així es va presentar dimecres, en el nou pla de dinamització comercial de la vila, un estudi realitzat per l’empresa Ico-Consulting. L'objectiu és potenciar el comerç local i evitar, així, la fugida comercial cap a Barcelona, on l’oferta és més variada. Segons el regidor de Promoció Econòmica, David Ferrer, el que es pretén és disminuir la fugida de despesa i que el comerç de Vallirana adquireixi un paper més important.

Millorar l'atractiu dels establiments, fidelitzar els clients, promocionar el comerç al carrer i fer publicitat a través de les noves tecnologies, com Internet, són algunes de les 26 propostes que sorgeixen com a resultat d'un estudi previ sobre l’oferta i la demanda de la vila, així com les debilitats i les fortaleses que tenen els diferents comerços.

L'acte el van presidir l'alcalde de Vallirana –Josep Alemany– i el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comunicació –David Ferrer. Va comptar amb la presència de Maria dels Àngels Lasheras, representant de la Diputació de Barcelona, i va finalitzar amb la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Unió de Botiguers per a la millora de la dinamització del comerç. Amb aquest conveni, segons el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comunicació, David Ferrer, es pretén establir un pla estratègic en què es definirà la viabilitat de les propostes amb l'objectiu que el comerç doni vida a la nostra vila.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15

Imatges

Presentació Pla de Dinamització Comercial