L’Ajuntament i les entitats locals coordinen accions de suport a Ucraïna

Dijous, 3 de març de 2022 a les 19:00

Consulteu les accions previstes

L’Ajuntament de Vallirana  està coordinant, conjuntament amb les entitats locals, diverses accions en suport a la ciutadania d’Ucraïna.

Aquesta tarda l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, s’ha reunit amb Protecció Civil per tal de coordinar la recollida del material sanitari, higiènic, de parafarmàcia, roba i calçat, i s’ha posat també a disposició de l’entitat Vallirana en Acció, que és un altre punt de recollida al municipi. Un material que, en ambdós casos, es farà arribar al consolat ucraïnès.

Punts de recollida de material

Vallirana en Acció. Recollida de material sanitari, de farmàcia i higiènic.

A banda de la recollida al seu local, ubicat a l’Av. Vall del Sol, 4, en horari de 10.30 a 12.30 h i de 18 a 20 h, la propera setmana habilitarà un punt de recollida solidària al carrer Major, 322. El dia i l'horari està pendent de confirmar.

Protecció Civil Vallirana. Recollida de productes infantils, d’higiene, roba i calçat, material sanitari, de farmàcia i parafarmàcia, sacs de dormir i mantes.

Recollida al local de l’entitat, al carrer Major 329 baixos, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h i a la Masia Molí de Can Batlle, els feiners de 8.30 a 20.30 h, dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h i diumenge, de 10 a 14 h.

 

Suport a les famílies ucraïneses de Vallirana

L’alcaldessa, des de l’àrea L’alcaldia al Carrer, ha contactat aquest matí amb les famílies ucraïneses que viuen al municipi per donar-los el seu suport i fer-los arribar les accions que s’estan portant a terme al municipi. Una informació que també se’ls hi farà arribar per carta.

Espai informatiu al web municipal

S’està treballant en un espai específic sobre els ajuts i la cooperació amb el poble ucraïnès al web municipal, a on podreu trobar tota la informació relativa a aquesta temàtica. Estarà disponible els propers dies i la informació s’anirà actualitzant constantment.

Taula de Cooperació

Està previst que la Taula de Cooperació de Vallirana es reuneixi el proper dimecres 9 de març al matí per tractar aquesta problemàtica i treballar conjuntament en el recolzament a aquest país.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 17:37