Tales i esporga de pins a diversos barris

Divendres, 9 d'abril de 2021 a les 08:30

S’afegeixen nous treballs als que ja es fan des de l’agost

Des de fa uns mesos es treballa en el tractament de la vegetació a parcel·les de titularitat municipal que inclouen també la tala d’arbrat. En concret aquestes feines es van iniciar l’agost passat i ja s’han executat a La Solana, La Soleia i a Pinars, mentre que actualment es treballa a Can Rovira, Mas Rovira, El Mirador i Vallirana Parc. Està previst que dins aquest any també s’actuï a La Llibra Casanova, Mas de les Fonts, Can Julià i la Pinatella. La resta de barris es faran entre 2022 i 2023.

Però dilluns s’inicien altres treballs de tala i esporga de pins amb afectació de la via pública:

  • Tales en l’àmbit dels treballs de les franges protecció. S’actua a la Pinatella i Selva Negra (hi haurà afectació en l’estacionament de vehicles), Mas de les Fonts, Bassioles i Llibra Casanova. Es preveu una durada de 2 setmanes de feina.
  • Tales en l’àmbit dels treballs en bandes de servei de la via pública, amb arbres que afecten les voreres o calçada. S’actuarà a Can Julià, El Mirador, La Llibra Casanova, Vall del Sol. Es preveu que les feines durin unes 4 setmanes. Durant la resta de l’any s’actuarà a altres barris.
Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:14