Editorial PSC - Viure Vallirana 89

Dimecres, 13 de desembre de 2023 a les 10:00

PRESSUPOST 2024

L’equip de Govern presenta per primera vegada en audiència pública el Pressupost Municipal per tal de donar més informació a la ciutadania. Un pressupost social que reforça la seguretat i la sostenibilitat als barris i edificis municipals i posa al capdavant la política educativa i de lluita contra les desigualtats.

Un Pressupost basat en 5 eixos fonamentals

  • Reforç i millora dels serveis municipals. 7.229.207,06 € Que garanteixen la prestació de més de 70 serveis. Amb nous equipaments com l’edifici de la Policia, l’Espai Central i el Casino, i l’increment de les activitats lúdiques i de cohesió social relacionades amb la cultura i l’esport.
  • Serveis i millores als barris. 8.498.414,30 € Pel nou contracte de recollida de residus, neteja, les despeses per la lluita contra la sequera, inversions d’asfaltatges i voreres als barris i amb un important reforç de la seguretat
  • Educació, reactivació econòmica i social i eliminació de les desigualtats. 3.625.975,34 € Per continuar reforçant la reactivació econòmica i social amb la creació d’ocupació i el suport al comerç. Les partides de Benestar Social s’incrementen en un 21.18 % i les polítiques feministes, d’igualtat, inclusives i per la gent gran surten reforçades. S’aposta per l’educació des de l’escola bressol i pels projectes del Pla contra el Fracàs Escolar com a eina generadora d’oportunitats.
  • Sostenibilitat i millora dels edificis municipals 1.292.170,00 € Continuarem fomentant l’ús de l’energia solar amb la bonificació de l’IBI, es millorarà l’eficiència energètica dels equipaments i la mobilitat al municipi
  • Participació i associacionisme 423.990 € Les Entitats són un pilar fonamental de la participació en les diferents activitats, fomenten valors i sentiment de pertinença. Les diverses convocatòries de subvencions els donen suport.

Un pressupost per millorar Vallirana i la vida dels seus ciutadans.

Bon Nadal

 

Darrera actualització: 13.12.2023 | 10:12