Informe de les actuacions municipals a conseqüència de la Covid-19

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 15:00

Les mesures s’agrupen en 4 grups i han estat coordinades a través del CECOPAL

L’Ajuntament de Vallirana ha elaborat un informe que recull totes les actuacions que s’han portat a terme entre el 12 de març i el 24 d’abril a Vallirana per fer front a la crisi sanitària i social provocada per la COVID-19.

Una memòria que recull les actuacions coordinades a través del Centre de Coordinació Operatiu d’Àmbit Local (CECOPAL), presidit per l’alcaldessa i integrat per representants municipals i personal tècnic de l’Ajuntament, amb l’objectiu de vetllar per la prevenció i la seguretat del municipi.

Les mesures aplicades durant aquest període s’agrupen en 4 grups:

  • SUPORT A LES PERSONES, encarades a la protecció dels col·lectius més vulnerables i a aquelles persones més afectades per les conseqüències socials i econòmiques de la crisi.
  • SUPORT A L’ECONOMIA, que inclou les mesures de caràcter econòmic i d’acompanyament al teixit comercial i empresarial del municipi.
  • CURA I SALUT, relatives a les actuacions que tendeixen a minimitzar el risc de propagació i contagi del coronavirus.
  • ESPAIS MUNICIPALS I ACTIVITATS, mesures de restricció de l’activitat i

mobilitat de les persones i control de l’acompliment de l’obligació de confinament.

L’Ajuntament agraeix de nou la col·laboració de les entitats i les persones voluntàries, així com de les empreses del municipi, que han estat cooperant en tot moment per afrontar amb solidaritat una crisi de la qual sortirem tots plegats.

Podeu consultar la memòria, al document adjunt.

Darrera actualització: 05.05.2020 | 10:01