Campanya informativa per a l’aparcament públic

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 14:15

Una vegada s’ha finalitzat la senyalització

El projecte de la remodelació del carrer Major en la seva 1a fase ha generat més de 100 nous aparcaments i alhora una nova distribució i utilització d’aquests aparcaments públics. La nova regulació del temps d’estada en els aparcaments gratuïts ja es va informar en el seu moment tant des del web municipal, des de les xarxes socials, des del Viure Vallirana i també amb una bustiada a tot el municipi amb el fulletó informatiu (imatge adjunta).

Ara, una vegada s’ha donat per finalitzada tota la senyalització relativa a l’aparcament, està prevista una nova acció dins aquesta campanya comunicativa amb el reforç des de les xarxes i amb l’acció de les agents cíviques a peu de carrer.

Recordeu quins són els diferents espais d’aparcament públic i les corresponents característiques de temps i gestió (Veure imatge adjunta).

No oblideu de posar sempre l'hora d'arribada ja sigui amb els rellotges que us facilita l'Ajuntament com amb qualsevol altre rellotge o simplement anotant l'hora en un paper que sigui visible des de l'exterior.

 

Darrera actualització: 22.11.2021 | 14:22

Imatges

Noves zones aparcament 2